Header

Rolborders

Rolborder

U bent op zoek naar rolborders? Klusdiscounter.nl heeft het! Tegen aantrekkelijke prijzen koopt u houten rolborders voor in de tuin. Bekijk snel onze rolborders op de productpagina van Klusdiscounter.nl, de klusjesspecialist voor al uw klussen binnen en buiten.

 

rolborders

Rolborders

Rolborders bestaan uit halve stammen die aan elkaar verbonden zijn. Rolborders worden veel gebruikt om een scheiding aan te brengen in de tuin. Vaak de scheiding tussen gras en grond, maar het kan op elk gewenste manier gebruiken. Het voordeel van rolborders is dat het er natuurlijk uit ziet doordat er hout gebruikt is. Natuurlijk kunnen de rolborders ook geschilderd worden, maar juist ongeschilderd staan de rolborders erg natuurlijk in de tuin. Rolborders worden ook als grondkering gebruikt om het hoogteverschil in een tuin te compenseren zoals op onderstaande afbeelding te zien is.

Rolborders tuin

Eigenschappen rolborders

Met een rolborder kunt u u extra accenten leggen in uw tuin, zoals in de afbeelding hierboven ook gebruik wordt gemaakt van de rolborders. Een ander voordeel van de rolborder is het feit dat u er weinig onderhoud aan heeft, onder normale omstandigheden gaat een rolborder zo’n 10 tot 15 jaar mee. De rolborders van Klusdiscounter.nl kan u kopen in het formaat 30 centimeter hoog en 250 centimeter breed of 40 centimeter hoog en 250 centimeter breed. Nu denkt u misschien, wat is het hoogteverschil wat ik met een rolborder kan opvangen? Dat is zo’n 10 centimeter. U kunt de rolborders simpel gebruiken doordat het zeer flexibel is, elke gewenste vorm is mogelijk. De rolborders zijn redelijk eenvoudig aan te brengen in uw tuin. Op deze pagina leest u hoe u de rolborders stap voor stap in uw tuin plaatst.

Koop uw rolborders goedkoop online

Zoals hierboven te lezen is, zijn rolborders enorm handig voor in uw tuin. Koop uw rolborders goedkoop online bij Klusdiscounter. Ook voor overig tuinmateriaal bent u bij Klusdiscounter aan het goede adres. Bekijk snel onze rolborders.

rolborders

Bekijk ook:

Klimop rek

Blokhutten

Bezems